Friday, October 24, 2014

Hi. I'm back!!

Halooooo uollss
Akak kembali.

Laptop baru betul. Lepas tu rumah adik akak ado wifi. Baru boleh berinternet. Kalau setakat guna internet mobile memang menyaketkan hati akak. Memang sakit hati kitewww kejap ado kejap nan hado. Nak loading gambar from whatsapp pun setaon baru siap.

Well, balik malaysia ni disebabkan laptop akak menjadi gila tak boleh charging. Kerja2 research pun tergendala. Padahal aku pon pemalas. Matilahhhhhh!!

Lebih2 lagi nak beranak dah ni. Yang rajin adalah hari2 buat roti, buat puding lah, buat choc chip lah buat kek lah. Kau hadoooo??

Pastu kerja merayap je ke sana sini.

Tapi ni haa dah 39 minggu tak bersalin lagi akak. Howwww??

Pahat dulu 38 minggu dah keluar. Ni pun doc kata perut hakak tak turun lagi. Kepala pun x engage lagi. How nak beranak????

Eh, lepas 36 weeks akak tukar check up kat swasta. Sbb kaedahnya akak x larat tunggu lama2. Lagipun akak dah pindah rumah adik akak kat Tiram. So akak check up kat klinik swasta sahajork for a piece of mind okeh.
Takde lah aku saket hati bertuku tangga di klinik.

ok. Bye. Kalau rajen akak hupdate lagi.

No comments:

iklan