Saturday, July 26, 2014

Finalize.

Tiket dah beli.
InsyaAllah lepas raya baru balik.

Actually kalau nak balik esok pun bolehhhh. Tapi the cheapest ticket yg ado lepas raya. So after raya it is.

Tadi dok try baju kurung bawak masa dtg uk aritu. Nasib baik muat la kann.. Kalau tak kau pakai lah skirt dgn blouse jah time raya.

Masalah akak adalah, time akak fly tu akak 27 minggu pregnant. Perlu kah surat doctor?

Akak baca after 28weeks kena ada surat doctor. 27 weeks??? Ada sesiapa tau?

Di sini akak nak ucapkan selamat hari raya. Maafkan salah silap akak....

Yeayyy!! lagi 2 hari je nak puasa. So far x pernah ponteng lagi. Walaupon balik dari opis jalan kaki kau rasa mcm nak buka puasa tp belum tergamak lagi nak buka.

Bye, InsyaAllah... see you in Malaysia in a couple of weeks!!

4 comments:

Masitah Abdullah said...

Ada transit ke kak? Kalo ada better ambik la surat tu, eta dulu, masa dekat airport birm xde masalah, during x tanya langsug, dekat dubai je sangkut kejap, dorang nak check Surat segala mak nenek.

monstorious wife said...

Eta : oo..ada transit kat Colombo sri lanka. Isnin ni jumpa midwife nk try mintak surat tu. Kalau mintak dr GP email dia dulu lah. Pastu bayr GBP35. Caner Eta amek surat tu dulu?

Masitah Abdullah said...

Akk naik airline apa? Eta cakap je kat midwife yg eta nak travel, so eta nak surat yg sahkan eta ni fit to travel, dan xde masalah. Dlm surat tu midwife ada bgtau masa tarikh travel tu kandungan eta berapa minggu. Free je

monstorious wife said...

Naik sri lankan airlines. Transit 3 jam. OO midwife boleh kuarkan surat jugak? ok. isnin ni mmg nk jumpa dia.

iklan