Thursday, July 17, 2014

18 hari puasa...

Dah 18 hari puasa. Alhamdulillah akak xde ponteng walaupun sehari. Masih gigih berpuasa dan pregnant.

Dah officially withdraw from current uni. Sebab sv nak pindah Lincoln. Sebab withdraw awal adalah.

1. Akak dah habes annual review
2. Sv akan cuti bulan 8 sampai 9. And masuk uni baru bulan 10. Jadi sangatlah membazir waktu aku duduk kat sussex lama2 sedangkan SV nan hado
3. Sebab nak deliver baby bulan 11.
4. Kontrak rumah habes ujung bulan ni. So x kuasa lah nak sambung bayar sewa rumah kalau saja2 je duduk.

So, akak decide sementara tunggu proses transfer, akak akan balik malaysia. Sedang kumpul duit tiket flight lagi. Kemungkinan besar pertengahan August. Akan register semula di Lincoln pada bulan January.

Akak harap segala urusan lancar. Sebab banyak benda kena uruskan. Akak rasa serabut.

Lebih2 lagi sementara kontrak rumah habes dan tggu waktu balik. Akak serabut nak duduk mana. Ada akak kat sini offer duduk rumah dia. Tapi akak segan lah pulak sbb rumah dia 1 bedroom mcm rumah akak nih. Pastu ada husband dia. And akak tu nama dia kak Mas, baru je lepas melepasi waktu2 cemas deliver baby twin. Pahat nanti bising takut kacau baby twin tu nak tido.

Pening pulak akak memikirkannya.

Kalau boleh x mo susah kan orang..

Bye.

No comments:

iklan