Tuesday, June 24, 2014

Summer sale.

Akak nk bgtau, aritu kan Pandora tgh SALE 70%. Akak pikir2 lah nak beli ke tak. Lepas seminggu akak nak beli dah SOLD OUT.... **nanges tepi PC.

Lepas tu akak suka lah time summer sale ni. Time tu la aku memborong barang baby. Amboiiii nampak pink je semua. Laki akak sound,
'Aik, takkan semua beli color pink. Beli lah color lain. Kang kuar tetiba lelaki'

Takpe.. akak percaya kata2 sonographer tu. Iaitu akak membawa baby girl.. Larikkkkk.

Lepas tu kan Pahat feeling2 barang sampai aku beli online kat rumah tu semua barang dia. Bath stool baby tu pon dia sibuk dduk dalam tu. Akak perati je takut patah. Akak kuarkan stroller pon dia menyibuk masuk dalam tu. Padahal kaki dah terkeluar2 gitu ada hati nak naik.

Oh, btw, barang akak shipping 16/5 aritu dah sampai hari jumaat!. Pantas jugak. Kena tggu kastam clearance pastu dia akan hantar ke rumah.
Next shipping untuk sesapa yang kirim barang kat akak adalah 11/7 ni tp collection from shipping company adalah 28/6 ni. Jadi korang berdoalah semoga sampai malaysia cepat.

Tapi kannn time summer sale ni, akak hari2 lah dpt email notification sale. Pitammm nakkkkk!!. Tapi kaedahnya ujung2 sale Baju Pahat jugak yang aku beli. Padahal maternity pant pon akak xde. Menyampah tau uollss susah nk jumpa straight cut maternity pant. Balik2 boot cut atau skinny.

Peha aku dh macam kayu balak nak pakai skinny amendanya. Aritu akak beli bootcut sbb murah. Tapi bila aku pakai buruk. Dah la ASOS hantar salah saiz. Aku mintak saiz 10 dia bagi saiz 12. Aku malas nak return balik. Tggu kang dah 8 9 bulan akak pakai.


No comments:

iklan