Sunday, June 15, 2014

Summer Sale.. amboiiiiii....

Uollss summer sale dah start pitamm akak tgk website2 segala.

Paling best ni ha... PANDORA sale 70%

http://www.republicofjewels.co.uk/

Uolls tengok lah...kot2 berkenan, iols boleh belikan. Boleh email and whatsapp kat no entry breastpump. Kalau nak barang avent selain breastpump set tu pon boleh email or whatsapp iols. Nnt akak quote harga. Mmg confirm murah dr malaysia uolls.

Esok hari bapa kannn? Korg nak tgk kad hari bapa Pahat??? Pitammm akak tengok.

Tak berjenis kad dia. Xde konsep. Aku tgk anak org lain buat elok je. Anak aku punya giiiiituuuuuuulahhhh!!

Speaking of annual review report lagik. Sv akak return correction report akak. Ada la kann kena tambah and suh tukar structure. Dia kata, tambah jadi 40pages. Aiyoooo akak baru tulis 23 pages tu ya. Lepas tu dia ajar cemana nak jawab kalau interviewer tanya masa annual review tu. Siap bagi template jawapan. Kelllasss sv aku.
Kawan akak yg lain sv ala2 dont bother ya dgn report kauuu.. Kau hantar jelah apa kau tulis konsepnya.


Lepas tu dia kata suh tulis conference paper submission date 15 November kalau akak nak ikut dia pi Asian Control Conference kat Sabah 31 May 2015, tahun depan.

Eh, mesti lah aku nak ikott... Sah2 akak nak balik sekali. Sambil menyelam minum air. Tapi part tulis conference paper tu....Opppppsssss!!

Ah, yg penting, settlekan annual review dulu. Pastu baru fikir conference paper.

Sapa nak beli breastpump set silalah cepat, sbb harga murah stok pon limited uollss... And sbb ni preorder, ujung bulan August baru sampai. Korang jgn berzikir hari2 pulak tya bila nak sampai... Larikkkk!!

Byeeeee

3 comments:

Me, Myself and I said...

share lah template jawapan tu.. hehehe..

monstorious wife said...

Ainor : la..research x sama caner nak bg template??

Me, Myself and I said...

mmg lah.. hehehe.. cuma nak tau part mana yg akan dia tanya lebih.. risau.. pttnya semlm.. postpone next week..

iklan