Thursday, March 27, 2014

Update..

Ok lah buat peminat2 akak yg request suh update blog kennn...
Padahal sorang je. Feeling2 plural kan.

Semalam ada check up dengan mid wife. Sbb 1st time appointment so dia just borak2 and amek darah sahajork. Pastu bagi sebeban borang suh bawak balik isik.

Scan nanti and down screening nanti dia bagi surat suh datang spital. Eh, malas betul emak nak pi spital sebab kena tukar 2 bas.

Ni pon check up kat children centre. Puas la aku cari kat mana rupanya atas bukit. Pitammmm bukit lagi.

Next appointment lepas easter.

Utk sapa2 yang rindu dengan pahat sini akak campak gambar dia.

Ni tengah tunggu bas nak pegi sekolah. Feeling2 bukak jacket padahal sejuk.

Ni emak belikan buku train thomas tu. Ada sticker semua. Dia suka la asyik mengadap buku tu je.

Aksi mengada2. mcm biasa. Yang emak geram dah pandai baling2 barang sekarang ya. Sapa ajar??

Ni mengamuk x dapat barang. Ngada2 sangat tau skrg.

Ok. Emak nak sambung mengadap matlab. Nyampah kan matlab ni, tiap kali tukar version tiap kali tu la dia tukar function code. Lepas tu menjajau org nk kena tukar code dr matlab version lain.

Sekian.


4 comments:

nurbijen said...

Salam ukhwah dari Bradford...
Saya dulu master dan degree guna matlab juga, tapi bila Phd supervisor suroh develop sendiri guna c#.. adoi, lagi pening dari matlab :(

Iman Nawi said...

First...boleh?

Me, Myself and I said...

kita tak pandai guna matlab...nak kena belajar sendiri and tgk internet gak.. ada website/forum bagus utk refer tak?

monstorious wife said...

Matlab biasa sy guna help je. Pastu kdg2 refer ke matlab central. Kalau perlukan toolbox just google kat situ. Kdg2 dekat forum ada provide toolbox yg diperlukan tinggal add je. Kalau ada soalan pasal matlab sila lah email sy. InsyaAllah cuba bantu. Tapi mungkin akan lambat sikit sbb tgh pening2 and loya2.

iklan