Monday, March 3, 2014

Elaun x masuk lagi.

Yess uollsss...
Ni ha dah 3hb x masok lagi elaun. Kau mampoooo??
Ada yg dah dapat 25hb aritu. Kitorg punya ni x masok2 lagi jugak.
Dah call London, diorg kata KL yg masukkan. Nama dah ada...
Tu je la jawapan dia..
Nasib baik la sewa rumah aku ni 4 kali setahun bayar. Next month baru bayar. Kalau tak mana nak cekau duit bayar sewa??
Dan nasib baik jugak laa aku ni ada la jugak duit simpan sikit2. Kalau takat utk belanja bulan ni tu boleh la takat duit makan je..Dah la nak kurangkan elaun orang, pastu masukkan elaun pon lambat. Ntah hapa2..

Pastu preschool Pahat dah tukar new building. Building baru ni siap ada kitchen and tukang masak segala. And harga pon naikkkkk...Pitammmm!! Tapi yg bagus nya emak x payah masak lunch utk dia lagi dah. Yang emak menyampahnya pegi sekolah dia kena naik bas. Boleh la nak jalan tp kesian la kau budak kecik nak jalan2 jauh2 30menet dengan naik bukit bukau segala.
Masalahnya bukan dia jalan pon naik scooter tu. So sapa yg tarik scooter tu?
Emak kannn???
Pitammmmm...
Sudehhh...baik aku naik bas je. Free je pon.

No comments:

iklan