Thursday, January 16, 2014

Dihujung jari

Amboii banyaknya sale after christmas niiii...
Mentang2 duit claim dh masuk terus book eurotrain pegi Paris. Sebenarnya diorang kata naik flight lagi murah. Tapi emak konsep ala2 seumur hidup nak merasa naik eurostar sekali.

Lepas tu kan..Tangan gatal2 pegi bukak website ni:
http://www.hotukdeals.com/

Kalau korang nak tgk update2 terkini pasal sale atau voucher atau deals kat UK boleh check kat situ. Ataupun boleh add fb diorg.

Akak pon terpedaya beli dorothy perkin. Guna code DPVCDEL untuk 1 day free delivery (valid in uk only). WELCOME20 code untuk diskaun 20% walaupon items tu dah diskaun 70%. Kalau student dapat another 20% off... Ha..kau x menggila beli?? Lepas tu kannn akak insaf dah.. 

Pastu kau pegi city centre. Tu diah kedai semua sale. H&M sale. GAP sale. Akak beli tshirt zara sehelai GBP3 sahajork..  Boots pon sale 70%. 

Ok. Puasa dr membeli belah. Padahal aku membeli baju n kasut tu semua skali tak sampai GBP50 pon.

Harini beli esok delivered. Biasanya lusa baru sampai. 

Groceries pon beli online kalau malas sgt nk keluar.

2 comments:

Melaka Homestay 4U said...

Accept ig akk pls..nashasha24

feeza_nwa said...

Hahahaha...dengan aku2 sekali terjebak..memang hujung jari sangatzz uolllsss...anyway, memang sangat murah banding dengan Malaysia...even time sales pun tak boleh lawan...

iklan