Friday, December 27, 2013

It's over!

Matilah emakkkk dah seminggu lebih x gerak2.
Mentang2 cuti christmas 3 minggu. Maka langsung x sentuh programming hatta paper.

Setelah seminggu lebih makan tido jalan2 tgk movie. Matilah nakkk kalau sv kau tau..

Tau apa kata amanat terakhir sebelum cuti 18hb tu?

'I hope we contact each other during holiday'

Kannnnn...

Ok. Akak dah seram sejuk. Akak nak buat kerja sekarang.

Sebelum tu terima lah gambar akak jalan2 di Londongggg..

Gambar lain2 boleh la add instagram emak.. Jap eh..emak pon lupa apa intag emak.. ilotshikamaru kottt...ko try lah carik.

Bye...Good luck juga utk kwn2 sepejuangan yang sedang buat PHD juga. Moga urusan kita dipermudahkan Allah. Aminnnnn

4 comments:

MyZsZs NOoR said...

Nampak berisi muka uolls. Tapi still muka fresh macam student degree. Apakah rahsianya? Air wuduk ke? Hehe

~CanaryGalapagos~ said...

Suka baca blog akak.....dah la bijak pandai masak..haha. saya follow kat ig ek...hehe

monstorious wife said...

Miss Nor : Amboiii jawapan kak nita sangat kennnnn.. Akak dtg uk terus jd jelita uollsss... How?? sbb cuaca agaknya.

Canary : Apa kenama kau ni? Xde la bijak pon.. Cuma memandai-mandai akak pandai uolls.. Dah approve kot. Thank youu

feeza_nwa said...

kau dari zaman degree macam tu..dok kat malaysia selekeh..bila sampai sana cantik uollsss..hahahahahaa

iklan