Monday, June 24, 2013

PROMOSI KUEH RAYA!! SEMUA SEDAP2 AKAK TAK TIPUUUU (ORDER CLOSED!!)

 **EDIT : SEMUA ORDER UNTUK RAYA TELAH DITUTUP. MAAF DAH LEBIH QUOTA. THANKS PADA YANG MENGORDER. BILA DAH SIAP AKAK BGTAU.. THANKSSS!!!



Ok uollss semua... menjelang nak puasa ni akak bukak lah order kueh raya.

Akak tak tipu kueh raya akak buat sedap2...**matila angkat bakul. Semua guna butter. Tak percaya tanya orang2 yang pernah beli kueh raya dengan akak.

Mula2...

Choc Chip. Makan sekali pasti nak lagi!... **ini betul akak tak tipu!. Cookies ni sebelum akak bukak order pon orang dah dok message tanya ada buat lagi tak tahun ni..
With almond nibs and choc chip.
Tahun ni akak baik hati naikkan 10 gram.
So, RM 25 per 410g (biasanya 1 balang ada +- 100pcs)



Crunchy Almond London with whole almond inside. Best Seller every year!!.
Almond sebijik je bukan separuh. Akak pon tak kuasa nak kerat2 almond tu.
Coated with beryls chocolate!!
Harga RM25 per 50pcs

Tart Gulung. Pon Best Seller!!
Home made jem nenas. Yang ni limited sikit. Sebab akak tak boleh nak kopek nenas banyak2 sangat ujung2 tangan aku luka uolls.. Pastu process nak tunggu inti nenas tu kering adelah lama..
Tart dia gebu dan jem rasa sungguh nenas tanpa campuran bahan2 pemekat.
Harga RM25 per 50pcs (limited to 100 balang only! Sapa cepat dia dapat)


Cheese Button.
Sapa suka cheese suka biskut ni. Rapuh dan sedap!
Sapa nak order biskut ni akak kena bagi dekat2 nak raya sebab takut berkulat cepat. So akak kena siapkan biskut ni last..
Harga RM25 per 50pcs

Harga semua sama mcm tahun lepas. Cara order:

Email : ilotshikamaru@gmail.com
Whatsapp/message : 018 2807586

Special price untuk customer2 tahun lepas!! RM23 per balang!! Cepat2 order!!

Tarikh tutup akan diumumkan apabila dah sampai quota. Thankssss!!

Sapa nak rasa sample boleh amek kat opis akak atau kat rumah..

7 comments:

Ina Hashim said...

salam dik,

boleh pos tak?

monstorious wife said...

Boleh. Tapi almond dgn choc chip tak pecah. Tart dgn cheese button takut pecah.

ryyhan kamarudin said...

yey..nanti kita sms (ni tgh kira nk brapa balang)

still blh pick up kat dobot tak?

Mrs. NeuroOne said...

Ilot, aku nk Choc Chip 2 balang yek..

Tq

monstorious wife said...

alrite Sid!!

cikTari said...

Uolls, choc chip 2 balang ek. Kalau ada tambahan nanti iolls roger lagi.

TQ.

Nazra Nazurah said...

Nape date 14july ek? Tekejut makk

iklan