Friday, June 21, 2013

Eh, reply pulak..

Akak kan feeling2...

Akak dok cari2 SV buat control system specifically in train system dalam ranking TOP100 bak kata mara kennn.. Nan hado.

Last2 aku cari apa ko tau??

ENGINERING MATHEMATIC!!

Pitammmmss...suka2 kau je kan tukar2 bidang. Btw, sv ittew telah reply setuju dan suh akak proceed dengan proposal and apply letak nama dia disitu.

 Dari SV yg berada diranking 74.

Tapi cik sha kata situ susah sebab kena present tiap2 minggu. Ntah akak pon tak tau.

Yang akak concern sekarang ini adelah how to break the bad news to Sussex supervisor.

Alooo...sedihnya.... dah la selalu beremail-emailan dgn sv tu and dia reply cepat.

Xde rejeki dengan dia....

ok. BTW. Order kueh raya masih dibuka!!

3 comments:

zFiELa FewRinA said...

nak juga amek engineering math.. kat mana uolss??

zFiELa FewRinA said...

nak juga amek eng math... kat mana uolss??

monstorious wife said...

Kat bristol uollss... Cepat2 apply..!

iklan