Monday, June 24, 2013

Alhamdulillahh...

Many good news happened last week.

1. Alhamdulillah..Mara approve my appeal to go to Sussex. So my problem consider settle lah. I'm happy. So did my SV. Dengan segera dia reply email aku walaupon ketika ittew UK pukul 6 pagi...Gitteewww kan... So hopefully next visa aku lepas lah... paling nervous adelah buat visa hokeh!
Sebab financial affidavit kena cukup.
Document kena lengkap.
TB test(medical) kena buat utk akak dan juga anak beranak yang nak pegi tu la.

2. Order kueh raya secara pukal.
Alhamdulillah.. Weekend lepas akak baru bukak order 4 hari ada reader order secara pukal. Akak teros tutup order orang lain. Sebab tak berani nak amek order lain kang tak siap mampos aku kena maki. Alhamdullillah...hasil order2 kueh korang adelah untuk tujuan membayar visa fee+TB test dan juga untuk membeli ticket flight anak beranak.. Hahaha...
Yela uollss nk harap guna duet gaji kumpul tiap2 bulan memang tak dapatla... gaji aku cukup2 bayar hutang sahajork...
So, semua sekali akak perlukan lebih kurang 10k ya... pitammmmm!!

3. Period aku dah keluar selepas 10 hari makan ravimed. Which is unusual. Tapi as long as dia keluar I'm happy. Sepanjang period tak keluar akak gain weight banyak jugak ya sebab hormone ke apa ntah. Padahal aku makan sikit je. Sampai ada student ingat aku pregnant. Keji sangat kannn??

So, semua sekali syukur alhamdulillah...

Maaf ye, sapa2 nak order kueh raya, sama ada selit2 ke...nak 1 balang je ke...mengidam ke...akak memang tak boleh tunaikan sebab yg ada ni pon mau aku tak tido 1 malam buat hari2... Maaf sangat2...

So, sempena jerebu ni kita duk dalam bilik/rumah sahajork ya..stay indoor. Tak yah feeling2 pegi picnic bagai... Dan keluar rumah sila pakai mask samaada kau chantek atau tak..

Byeeeee. Doakan visa akak lepassss!!

1 comment:

Nazra Nazurah said...

Tahniah ilot dapat pegi UK lagi....rindunya uk...bila la akk dpt pegi lagi...

iklan