Monday, April 22, 2013

Rejeki

Alhamdulillah... we survive another month.

Walaupon Mohd Rafi x kerja. Dia kan buat kerja2 kat rumah je.

So hari2 kerja dia adelah kemas tempat tido. Basuh baju. Sidai baju.

Pastu kannnn...

Selama akak kawen dengan dia 5 tahun ni x pernah lipat baju. Sejak dia tak kerja ni dia lipat baju sendiri.
Baju Pahat pon kadang2 dia lipat. Baju aku dia buat statement macam ni:

'I dah lipat baju I, baju u pandai2la u nak lipat ke tak'

Keji sangat kannn??

Alhamdulillah jugak, rezeki buat kek dan kueh masih ada bulan ni. So boleh la survive lagik.

Sebuat pasal rejeki application mara akak tak dapat. Akak suspect mungkin theyolll telah memblacklistkan nama akak sebab akak telah mengcancelkan offer bulan 1 aritu. Sebab uollss kawan2 akak semua yang apply result degree lebih kurang akak dapat jah.

Tapi takpe, mungkin tiada rejeki disitu... Kalau Allah dah tetapkan sesuatu tu bukan rezeki kita nasik dalam mulut pon boleh keluar uolllsss..

So redha dan pasrah jahh

Bye...selamat mengundi!!

No comments:

iklan