Monday, April 1, 2013

Perkara2 yang menguji kesabaran emak.

Time rajinn kannn update blog.. Time x rajin harammmmmmm..

Pahat sejak baik demam perangai adelah menguji kesabaran emak.

Tak nak makan nasik!! Makan 3 4 suap dah. Pastu x nak. Paling aku geram makan dia keluarkan balik. Kena babap sedas!.

Tapi..

Dia nak makan epal pulak.. 2 biji sehari pon sanggup. Dulu kemain susah nak suruh makan buah.


Pastu suka melalak kalau tak dapat apa yang dia nak. Bukan melalak betul pon. Pura2 je lebih. Tapi bingitlah telinga dengar uolllsss. Ingat best sangat ke dengar bunyi budak melalak??

Aku nak lipat kain dia baring atas timbunan kain tu. Alihkan dia melalak mcm kena pukul. Geram pulak emak tau..

Tu belum kerja bukak tutup peti sejuk carik calciyum. Aku sorokkan sebab batuk dia x berapa nak baik lagik.

Banyak lagi perkara2 nakal dia buat sekarang yang menguji kesabaran emak tau. Lebih2 lagi time2 tension+stress kann? Time2 mcm tu setan hasut lah suruh marah2 anak. Gituuu kena instiqfar banyak2 kaedahnya..

Walaucemana nakal pon Pahat tetap dihati ibu. Hahaha.

Tu lokisan conteng2 Pahat. Sekarang dia rajin tolong emak seperti main lesung. Angkat baju dah lipat. Tolong angkat kain. Yang pastinya keRAJINAN dia tu menyusahkan emak dikemudian hari sebab kena kemas balik ye..

ok. Disebabkan Kemeskenan akak. Jadi akak bukak offer choc chip cookies akak yang tersohor inniew... **matilah ayat puji diri sendiri untuk lakukan product.. Larikkk!!


 Sapa nak order sila email akak ilotshikamaru(at)gmail.
COD area putrajaya dan serdang sahajork. Nak pos pon boleh tapi akak charge harga pos lah.
Harga 1 balang 400g RM25.
Dimaklumkan 1 balang ada lebih kurang +- 100pcs. Bergantung pada berat.
Akak tak tipu customer memang suka cookies nih!!

Tat nenas pon akak jual jugak harga sama RM25. Tapi kena tunggu mood akak datang baru akak buat...**matila berniaga mcm nih. Yela uolllss...nak kopek nenas. Nak kisar. Nak tunggu masak+kering lagi lama kaedahnya...
Tat nenas tak boleh pos sebab nanti hancur jangan salahkan akak puilerrrr...
Sama macam choc chip cookies, COD area putrajaya dan serdang only. Area bangi kalau beli lebih dari 3 balang akak akan consider COD.

Byeee!!

2 comments:

DeLancrettLurpak said...

iols nak beli buleh? 2 balang cookies and 1 balang tart nenas? Meh le bagi no account, campur postage to Kuching buleh?

monstorious wife said...

ok nnt email alamat uollss.. Tapi kann tat tu nnt hancur kalao pos.

iklan