Sunday, February 3, 2013

I just cant digest.

Supposely kami pegi segamat arini sebab adik Mohd Rafi nikah.
Tapi uollss... Sebab next week nak balik Kota Tinggi pulak majlis belah lelaki. Nak ulang alik johor-kl tiap2 minggu bukannya murah uolllss... Plus nanti ad hoc punya perbelanjaan lagi.

So Mohd Rafi kata pegi majlis kat rumah mak dia sahajork.

Next week akak amek cuti dari jumaat ke jumaat depannya. Sebab nak mengabeskan cuti sebelum bulan 4. Sbb awal bln 4 tu kontrak dah abes.

Ntah tak tau la boss akak tu bagi x sambung kontrak.

So i decided to defer entry to september kat Sussex. Guess what? It've been 2 weeks since I email them. NO REPLY. Kekwatt sgt kan Sussex. Cik Sha kata kat Birm kalau dia email depa terus reply immediately ya. Koser sangat Sussex!!
Mak nak apply uni lain guna proposal yang sama. Matila sv aku maki aku nanti.

Akak tinggalkan dengan gambar sandwich. *tetiba... Homemade ni uollsss... Beriya akak pi beli salami dengan beef bacon bagai.


No comments:

iklan