Thursday, February 21, 2013

Busy!

Matila kannn sebenarnya ada la jugak masa2 terluang nak update blog tapi hilang Mojo sudah.

Sem baru dah start bermaksud hidup busy+penat berdiri sudah bermula.

So hari ahad yang lalu akak telah blend bawang+lada masuk dalam tupperware simpan dalam fridge.
Juga masak lauk2 kecemasan(in case malas) masuk dalam freezer dibekukan.

Time2 penat balik rumah just kuarkan dan panaskan sahajork.

Juga iron baju kerja untuk seminggu supaya tak perlu bangun awal iron baju.

Sebab sem ni akak punya subject lagi banyak dari sem lepas sebab kena ajar 2 lab + 2 tutorial.
Total time 12 hours.

Time ajar kenalah berdiri. Time student tanya kenalah berjalan2 kesana sini tengok lab diorang.

Jadi at the end of the day akak akan jadi letih gila bila balik rumah. Serious, akak tak tipu. Bila balik rupa jadi melepek je okeh.

Mentally and physically exhausted!

Mentally tu sebab student tak reti2 nak baca arahan sendiri tetap nak tanya demonstrator kaedahnya.

Tu belom tahap mencarut bila kau tanda lab report diorang.

Kalau ada yang copy paste terus kau rasa nak koyakkan report diorang... Matila kannnn!

Akak setiap sem di chop TA garang. Ada aku kesah garang ke tak?

Yang penting I do my own job.

At the end semester kalau student nak rate aku LOW pon ada aku kesah??

Tapi so far x pernah la lagi aku dapat below 4. Rate dia 1 to 5. 1 consider lowest. 5 is highest.


No comments:

iklan