Friday, January 11, 2013

Tak jadi tapi rasa lega how?

Hi uollss..

Tadi malam akak dapat email dari Sussex menyatakan yang akak TAK BOLEH register lambat.

By hook or by crook akak kena sampai before tarikh REGISTRATION yang ditetapkan.

Lagi dia kata:

This is not university rule. This is UK border agency rule.

Gituuuu...Padahal Cik Sha suppose register bulan 9 tapi pegi bulan 11 boleh jahhhh!!

Lagi dia kata, You Supervisor Dr Zolotas agree to keep your project title until September.

Since, Mara tak bagi defer after april. And next entry is May. So MARA kata kena apply lagi sekali online this march.

Jangan dia blacklist aku sudahhhhhh....Kannn??

So, Sussex defer entry akak to september since dah tak sempat pon kalau nak register bulan 1 ni.

Of course I am quite disappointing with Sussex's decision, tapi akak rasa lega okeh.

Rasa beban semua hilang dan aku rasa lega gila!

So harap2 ada lah rezeki lagi bulan 9 ni. Kalau dah ditulis itu bukan rezeki akak pon akak ok jah!

Omygod. Orang lain by the age 31 dah siap PHD dah jadi lecturer dah di appoint prof madya.

Aku? satu hapa tak ada!

By age 36 baru terkedek2 siap phd. Oh no!!

Sebab sussex kerek dengan akak. Akak nak apply Birm for september entry.
Hi cik sha!!!

Tak boleh la adik2 sekalian nak berpoya2 di pantai Brighton summer ni kannnnn??

Hak hak...

2 comments:

DeLancrettLurpak said...

hehehe, takpe, I tak dpt pun lagi assoc prof, hahaha..

Pegi la Birm, teman cik sha, kesian dia sorang2..

monstorious wife said...

Pegi Birm harus Cik Sha hari2 makan kat rumah iolss..
Tapi dia suka ye i pegi sussex sebab boleh berpoya2 ditepi pantai katanya..

iklan