Saturday, January 5, 2013

Stress kali dua

Ha bila fikir pasal duit duit duit akak terus stresss. Actually mak akak insyaAllah ada half from what i need. Tapi mak aku tgh sakit. Takkan aku nak drag dia pegi bank kuarkan duit banyak2 demi kepentingan aku kan?

Nak pinjam kawan2 pon terusterang akak memang malu gila. Akak takut diorg fikir bukan2 pulak. Sebab 20k tu kena floating dlm acc akak 1 month before apply visa.

Cakap nak pinjam memang senang. Tapi hati akak ni rasa x sedap je bila pinjam. Apa org tu fikir pulak bila kita pinjam banyak2 kannn?

Last resort actually akak nk buat loan bank sahajork. Lps visa lepas bayar semua sekali 20k tu. Tapi still kena bayar interest yg banyak tu ya.. Merasa lah kau!

Yess...aku ada la sikit duit. Untuk bayar visa fees and flight ticket je dah habes disitu.

Ni pon sepatutnya kena beli laptop. Takkan nak buat programming xde laptop kannn?? Tapi tu nanti dulu lah. Apa yg penting adelah visa...visa...visa...

But anyway i'm going to sell my big oven together with cookies tray as well as baking tray. Gambar dan keterangan akan di beritahu later.

Disini juga akak nak ucap terima kasih jika ada yg mendermakan wang untuk dipinjam. Jasa mu kukenang sepanjang hayat.

I'll work hard for my phd.

Period pain. Cough and flu just make my stress worse. I dont even eat anything today except a piece of bread. Dah tahap serabut sangat la tu kannn?

Thank you all!!

4 comments:

amy razak said...

all the best 2u..IAllah akan dipermudahkan segala urusan..

amin..

amy razak said...

ilot...

all d best 2u!! xdpt tlg pinjam 20k..huhu..mmg byk tuh..

iAllah dipermudahkan segala urusan .amin..

arnie said...

smoga dipermudahkan kak..

monstorious wife said...

insyaAllah...

iklan