Thursday, January 10, 2013

Hei! Aku malas dah nak layan!

Salam semua..

Akak dah serabut dah.

Akak dah tahap koser nak layan.

Selagi belom pegi. Belum settle visa. Belum settle problem akak. Belom settle rumah sewa di sana, selagi tu la akak serabut+migrain.

Ya Allah, permudahkan lah urusan kami!!

Akak risau ye Mohd Rafi tu cemana nak cari kerja di sana. Pandai kah cakap english??
Akak kena train dia pulakkk...

Macam2 benda akak risau skrg nih...Bila bercakap dengan cik Sha di Uk akak rasa lega sekejap.

Moga2 Allah permudahkan urusan kami.

Aminnnn..

3 comments:

ummu aufa said...

moga semua urusan akan dipermudahkan..Rezeki akak dapat sambung belajar sane. banyak dugaan awal2 ni kan,takpe akak.insyaAllah akak boleh!

Puan Jiha said...

aminnnnnn

DeLancrettLurpak said...

hidup cik sha! hidup cik sha!

bertenang uols, aku dulu dtg sana, selamba badak je rumah sewa takda lagi, sampai2 terus sewa kereta, pegi university accomadation and diorg tlg carikkan housing agency, mlm tu terus masuk rumah sewa. plan kiteorg kalau tak dpt rumah sewa hari tu, masul Travelodge je la, jgn panik ye.

uols pernah ke sana je sebelum ni? kakau dah, sure takda hal, kalau belom pun, confirm takde hal, yg pentingnya jgn panik

iklan