Thursday, January 3, 2013

Akhirnya cik P keluar dengan bantuan ubat.

uollss...Akak dah 2 bulan lebih x period. Sebelum ni x pernah mcm ni pulak.

So, dah 40 kali check upt negative.

And dah scan beberapa kali still kosong juga maksudnya confirmlah tidak pregnant.

So, Doc subcribe RAVIMED. Ni lebih kurang mcm ubat hormon jugak.

So selepas mengambil selama 5 hari. Masih x period.

Semalam jumpa Doc, dia kata Lepas 5 hari x period just tunggu je.

Biasanya dalam 3 hari lepas tu period.

So tunggu lah kaedahnya.

Arini baru period.

UOllss jangan nak makan sembarangan pulak ubat tu kalau tak period.

Akak makan sebab period akak x pernah miss and regular. Thats why doc bagi ubat tu. Tapi for those yang period memang irregular rasanya tak perlu kot makan.

Just make sure, makan atas nasihat doctor.


No comments:

iklan