Thursday, November 22, 2012

Wedding orang.

Sejak dah kertu ni akak suka pulak pegi wedding orang provided dekat la kannn

Sebab bila dah kertu nih kawan2 ramai dah kawen. Yang tinggal belom kawen pon pondan...***Larikk!

So ni adelah wedding opismate akak di Bentong.

Bentong tengah musim durian pulak tu. Bersepah2 orang jual durian tepi2 jalan.

Akak pon beli la beberapa biji. Balik Mohd Rafi jeling2 akak sbb dia kan tak boleh bau and makan durian.

Elehh...dulu dia makan je. Tapi masa umur dia 18, dia overdose makan sampai muntah dan terbaring 3 hari, tu yg merasa teros insaf nak makan durian.

Rasainnnnnn!!


So ni ha gambar dengan penganten. FYI, semua didalam gambar telah berkahwin kecuali jejaka berbaju pink..hehe.. Kalau rasa diri comel dan putih boleh hantar resume kat akak... Matila hakuuu!!

Lauk kenduri pon sedap. Dan agak aneh sebab x pernah makan. Ada terung masak ikan masin ke apa ntah.

Akak sampai pukul 2 lauk dah hampir habes. Tetamu pon tinggal orang2 opis je.

Kalau kat kampung akak majlis pukul 5 baru betul2 habes. Aritu masa akak kawen, pukul 7 lebih pon ada kawan Mohd Rafi datang lagik.

So, untuk sesiapa yang bakal berkahwin tu, 'Selamat Pengantin Baru' akak ucapkan.
Akak bulan april ni dah masuk 5 tahun uolllss berkahwin..!

Ye...akak dah kertu!!

2 comments:

DeLancrettLurpak said...

high five sket, sebab2 sama kertu uolsss!!!

monstorious wife said...

kannn?

iklan