Friday, November 2, 2012

Birthday celebration!

Bukan akak punya birthday tapi belated birthday Pahat.

Kaedahnya malam raya Qurban tu mak akak buat kenduri.

So akak pon cakap 'Nak join buat birthday Pahat sekali lah'

Plan asal aku nak bake cake sebelum balik kampung.

Tapi kaedahnya uolllss.. akak dah tak menang tangan siapkan cookies+cake+macaron orang. Merasa cake anak aku beli sahajork di Secret Recipe.

Dah tu di hari raya Qurban tersebut akak ajak adik akak Tipah pegi Bandar Kota Tinggi cari cake. Terus pegi secret recipe. Whole cake tinggal 2 ketul sahajork iaitu choc moist cake dan black forest.

Jadi ku pilih Black Forrest.


Vaviklah.. akak nak upload gambar rak boleh kat opis nih... Keji!




No comments:

iklan