Friday, October 19, 2012

Doing number 2.

Nah saksikan gambar2 Pahat sedang berak...

Matilah kannnnn!!!

Emak larik duluuuu!!!



 Bear tu emak Mohd Rafi bagi. Naik lori nak merempit pon bawak bear naik sekali. Bonceng katanya.

Emak ingat nak potty train dia lah. Sapa yang dah berjaya potty train anak dia sila ajar emak.

Emak rasa dia dah paham dan boleh tunjuk2. Tapi tak pandai cakap lah.

Eh. Akak nak citer aritu akak tengah solat. Pastu dia macam nak berak so akak biarkan je.

Lepas habes solat dia tunjuk kat akak something.

Akak tengok dekat2 rupanya dia korek tahi dia kat pampers..

Aiyooo....geli tau. Akak terus bawak dia masuk toilet sambil kena babap.

Tapi dia jerit 'aaaa' je. Pastu gelak2 main air. Tak insaf punya budak. Emak pulak tension.

No comments:

iklan