Wednesday, September 12, 2012

Perangai anak di rumah orang

Anak akak uollss pi rumah org main mainan orang. Kadang2 terjadi adegan rampas merampas.
Kalau setakat dengan Lion tu takpe. Sbb lion pon kaki rampas. Kalau pi rumah org yg anak dia main elok2 tup2 anak aku pi rampas tak ke haru.
Pastu makan kuih raya sepah2 ye. Kalau orang paham xpe. Kalau jenis org yang takde anak nnt dia tulis kat blog anak aku sepahkan kuih atas karpet kannn?
Sebab tu aku malas nak pi rumah org yang jrnis barang terletak. Tersusun rapi ja. Lagi2 barang2 kaca kat bawah. Oh tidak la aku pegi. Kalau rumah dia ada anak lelaki atau budak bawah 5 tahun yess akak pegi sbb biasanya orang2 mcm ni memahami.
Yela uolls. Anak kita ni 2 tahun. Bukannya reti pon kalau kau marah. Kalau kau sebat pon belum tentu dia insaf. Takkan depan2 org ramai tetamu kat rumah orang tu kita nak marah mcm org gila dan sebat dia kannn?
Akak kalau Pahat dah start buat hal apa lagi. Start enjin balik lah ye....
Yes. So sapa yang jenis rumah tersusun tak mau org makan kueh raya sepah2 jangan panggil akak datang.
Sapa yang kutuk anal orang macam tu just wait until you own a child below 5.


p/s Keji lah apps blogspot dlm phone akak nih upload gbr terbalik..

3 comments:

Ita Shadila said...

Yes, sgt geram bila kita nak jaga waterface... Dia buat hal plak.. Nak menyinga - kat umh org! taper, i paham perasaan rumah berkecah ituuuu

monstorious wife said...

kann?? orang yang tak kesah xpe ye.

shilafaizz said...

kak, sy xkesah pon pahat sepah2 di rumah sy...biase lah budak2...myra tu pon same jah menyepah jugak cuma brg2 hiasan atas meja die kurang kacau...tapi mainan die memang bersepah la merata rumah...
ala name pon bebudak..mmg begitu

iklan