Tuesday, September 11, 2012

Berat

Hey uollss...

Aritu hantar Pahat pi Klinik sebab dia batuk kokol. Macam biasa dia kena neb.

Pastu sementara boring nak tunggu giliran ada pulak weight scale kat klinik tuh. Harus lah akak pose2 timbang.

Berat akak 53kg hokeh.

Pastu Mohd Rafi timbang berat dia 59kg.

Aiyooo kurusnya laki akak. Tapi akak nan hado pon bercita2 nak kuruskan badan. Akak rasa 53kg tu dah ok. Eventhough berat aku before nih semua below 50kg. Tapi akak tak suka kurus kering sangat lah.. Tak seksi hokeh.. Boleh gituuu??

Cuma kannn... akak nak kempis kan perut nih.. Gigih la sit up tiap2 malam kennn??

Akak ingat nak start brisk walking ke exercise ke, bukan sebab nak kurus uollss tapi untuk jantung.

Macam2 jenis sangat penyakit aku dengar sekarang nih.

No comments:

iklan