Friday, August 24, 2012

raya 2012

susah pulak nk update blog guna smart phone. nk bukak laptop mlas haku nak transfer gbrbagai. so, kalau banyak typo sila maafkan akak ye uolllsss.

so tahun ni akak beraya kat rumah mohd rafi. sebenarnya rumah dia dgn rumah mak akak nan hado jauh mana. 20 menet sahajork.

dah tu laki akak last minute baru sibuk cakap nk pakai biru thn ni. padahal dari sebelum puasa aku tanya nk pakai baju color apa.

jadi malam sehari sebelum raya lepas sejam sampai dari kl akak drive dgn mak akak dan adik akak pi bandar kota cari baju Pahat.





merasalah baju akak biru lain. baju apak biru lain. baju anak biru lain.

2 comments:

Mrs Nageb said...

selamat hari raya pahat and family ;)

xoxo
Mareesa and family ;)

monstorious wife said...

Selamat hari raya Mareesa and family!

iklan