Wednesday, August 15, 2012

Contraction..

Alhamdulillah..akak berjaya dah siapkan semua kueh2 orang. Gigih akak tahan perut saket sambil menggetel kueh.

Semalam akak saket perut. Mula2 cirit birit, lepas tu akak saket perut mcm kena contraction nak beranak hokeh. Selang 30 menet. Boleh mcm tuh??

So, Doctor check akak dia kata akak dah hilang air banyak sangat. Dia PAKSA aku buka puasa. Dia kata ubat takkan membantu sangat. Yang penting kena minum air secara kerap.

Doc jugak cakap, kalau akak tak buka sekarang nanti akak kena kejang badan sebab air dah takde dalam badan.

NGeri pulak akak dengar. So alkisahnya akak terpaksa jugak buka. Padahal aku buka minum air jah sampai kesudah. Maghrib baru makan nasik.

Masalahnya, arini saket perut lagik mcm contraction tapi akak dah tak cirit birit dah. Malasnya nak pi klinik lagik.

Sapa2 yg ada order kueh boleh collect sebelum jumaat ye. Ada nombor hp yg akak dah hilangkan kaedahnya.

Terima kasih kepada semua yang telah order kueh akak. Akak mintak maaf untuk sesapa yang nak order kek tu akak terpaksa tolak sebab tak sempat nak kejar. Ni pon laki akak dah bising terkejar2 tido hari2 tak cukup. Alhamdulillah dengan rezeki.

Terima kasih juga untuk yang telah menjadi customer tetap akak tiap2 tahun.

Terima kasih jugak untuk yang beri Pahat duet raya.

Semoga uollss semua dimurahkan rezeki!!

No comments:

iklan