Tuesday, July 10, 2012

Gara2 baju Rizalman!

Kannnn?? Gigih akak heret laki akak dgn Pahat pegi Tesco Nilai semata2 nak beli baju Rizalman kaedahnya..

Yela uolllsss kalau kau nak pegi tempah dengan Rizalman memang tak dapek la.. Unless kau artis atau ada pangkat Datin atau penjual korset ****Oppppsss!!

Disebakan hasutan pekerja Tesco, akak try beberapa baju yang akak rasa berkenan.







Baju mana yang akak beli? Tunggu raya lah. Tapi akak beli 1 sahajork. Mula2 akak try saiz S (seperti dalam gambar), Tapi akak beli saiz M sebab perut akak nampak buncit.

Pastu akak suka baju biru belang2 itteww tapi Mohd Rafi tak suka. DIa tak suka semua baju kecuati yang color coklat hitam ala2 60an tuh.

Tapi kaedahnya akak beli jugak baju yang dia tak suka sebab akak guna duit sendiri, suka hati akak lah nak beli..**matilah nurakah!

Range harga adalah RM200-RM250. Akak beli yang RM200**aku mestilah nak yang murah kannn??

Baju dia suprisingly sedap dipakai dan terletak chantek dibadan kuu ini.. So, akak agak puas hati jugak lah beli.
Material kain adelah jersey. Tak payah gosok terus pakai. Ha ni lagik akak suka.

Masa sedang shopping tu akak tengok Pahat mcm tak aktif. DIa asyik melepek kat orang je. Senang citer dia baikkk sangatlah, sampai tak percaya akak dgn Mohd Rafi Pahat baik mcm tuh.

Rupa2nya dia demam uolllsss.. Terus pegi Klinik dekat GianT Nilai tuh.

Malam tuh, dengan apak pon sekali demam.

Apak dia demam selera besar sungguh. Macam2 nak makan, pastu asyik suruh emak urut je.

Tu la kannn orang jarang jatuh sakit sekali sakit mcm tuh lah, satu badan bisa2.

Jadi hujung minggu akak menjaga 2 orang sakit kat rumah tuh.

Hasilnya, ni akak pon dah sama terpalit dengan penyakit 2 orang itteww..

4 comments:

sha said...

hitam putih yg bwh skali tu paling cantek. sila beli

monstorious wife said...

Dah beli. Hahaha

Syida@Mrs K said...

setuju..yang last tu chantekkk...nak jugak lah...hiohihihi

cc said...

akak beli yg gambar last tu ek?
beli yg mint belang2 hitam tu jugak pls. lawa akak pakai *matilah menghasut

iklan