Tuesday, June 19, 2012

wedding orang

Yess uollsss, tujuan akak balik kampung adelah untuk pegi ke wedding orang pada hari sabtu dan ahadnya pulak MIL buat kenduri. Akak balik 2 hari jah, sabtu ahad.

So, ni gambar2 hari sabtu. Aku kowser nak letak caption. Ni wedding rakan Surrey akak.

Muka comot makan Icing cake.

Apak kesayangan. Ari tu akak memang tak pegang Pahat langsung sebab sibuk bergossip dengan rakan2. Tetiba lupa diri sebentar.

Orang paling busy. Clust kannn??


Dah tua2 mcm ni time wedding la time nak bergossip dengan kawan2 masa kat uni dulu uolllss.. Kalau tak jangan harap lah.

Eh, akak nak bgtau jugak, shawl tone coklat yg akak pakai tu adelah RM10 sahajork. Tak perlu nak pakai shawl mahal2 uollsss..

Anyway, makanan adelah SEDAP! tp makcik tu kedekut bagi nasik.

Lain2 gambar ada kat note orang.

3 comments:

Anonymous said...

Wah dvd rental... teringin jgk ye

Anonymous said...

Dipaksa

zFiELa FewRinA said...

patutla i tunggu mohd rafi tak sampai2.. xde kat desa pinggiran rupanya

iklan