Tuesday, June 5, 2012

Our weekend.

Sebenarnya, suppose mak aku nak datang dengan adik Temok aku, jua anak sedara aku Beena.

Tapi sehari sebelum nak datang tu felda suka2 je call kata suruh sign document esoknya. Eh, bodoh gila tau! Kenapa kau tak bgtau sejam sebelum je??

Akak hangin sebab akak beli TIKET FLIGHT uolllsssss untuk mak akak. RM367, takkan nak burn gituuuu je?

Akak suruh mak akak tak payah sign dia takut lah konon2 pengurus felda tu mcm berkuasa sangat. Over sangat felda tuh!

Hellooo...kenapa nak paksa2 orang sign? Suka hati lah. Tanah kebun dengan rumah dah habes bayar kot.

Kalau dah beli tiket flight memang takde makna lah kau nak ganti2 orang lain. Jadi mak akak tak dapat datang akak suruh Temok dengan Beena tu datang jugak sebab Tiket flight dah beli. Kalau setakat RM30 boleh la jugak haku cancel kan.

So, ahad tu Mohd Rafi nak beli perfume > aku suspect gaji dia banyak bulan nih.

Kitorng pegi lah MidValley. SEBAB akak ajak pi alamanda dia dah x nak. Dia kata bosan lah tiap2 minggu mengadap Alamanda jah. Lagipon choice of perfume kat Alamanda xde. So akak cakap kalau nak banyak choices pegi lah Midvalley.

Pegi lah Mid Valley di ahad, betapa ramainya umat kat situ.. Aiyoooo kaya nya orang2 KL nih bershopping!

Carik perfume kat metrojaya sebab boleh dapat voucher rm20. Dia beli perfume CK Summer limited edition.
Temok dan Beena

Pahat bertegur sapa


Pahat happy.
Kat Metrojaya tuh ada Dinosour crispy tengah buat promotion. Anak aku pon tergedik2 kat situ tegur binatang tuh. Dia sorang je yang duduk situ ketawa2 mcm kelakar sangat. Orang lain nak amek gambar dengan binatang tu pon dah tak boleh sebab dia menyibuk.

Asal akak tarik tangan dia suruh pegi tempat lain, dia baring atas lantai tuh. **pitamm akak!. Lama2 akak biarkan sahajork disitu.

Hasil duduk situ lama2 dapat lah chocolate crispy 4 ketul. Yang tukang makan apak dia.

No comments:

iklan