Thursday, June 14, 2012

Makan2 @Red Wok

Ha uollsss... semalam akak angkut Pahat, keluar dengan kawan2 akak yang berstatuskan lelaki CONFUSE. matilah kannnn...

Mula ingatkan nak makan order ala carte. Tapi disebabkan aku bawak anak. sebelum anak aku mengamuk baik aku mengambil langkah berhati2 makan steamboat jah.

Kang order ala carte lambat sampai satu keje pulak, aku menenangkan pahat aku yang tak dapat makan.

Alhamdulillah, dapat makan kenyang.

Ni steam boat ala2 seoul garden tuh, ada grill sekali.

Akak lagi suka kat sini punya steam boat lah. Kuah tomyam dia pon sedap.

Aritu akak makan ala carte pon sedap.


No comments:

iklan