Thursday, June 7, 2012

Lemau lah! gara2 tengok citer korea banyak sangat.

Kannnnn Cd owner, asal call aku tanya tengah buat apa, jawapan mesti tengok citer korea.

Akak sekarang melancarkan program bayar hutang puasa kaedahnya. Ado lagi 7 hari uolllsss... Pengsan!!

Mujur last year ganti puasa sebab period jah. Nasib baik aku tak feeling buka puasa sebab breastfeed kan Pahat. Kalau tak lagi pengsan uolllsss.

Dah tu, sebab akak puasa feeling2 kunci jam pukul 5 nak sahur. HADOOO??? Nan hado!!

Siap semalam, akak paksa Mohd Rafi masak nasik sebab akak malas nak bangun sebab dah baring..**kejii takk??? Laki akak pon gigih masak nasik untuk isteri pemalas yang feeling2 nak bangun sahur.

HADOOO aku bangun??? NAN HADO jugak!!

Ni semua gara2 citer korea MISS AHJUMMA yang aku tengok hari2

ha.. citer ni hari2 kat S ONE. pukul 10.20 sampai 11.55 malam, merasa lah kan kau tido lewat sebab tengok citer korea.

Citer ni pasal Guem Hwa yang laki dia kena rampas dengan Wang Sae Mi yang jahat. Pastu Geun Hwa ni jadi chantek lepas laki dia ceraikan. Lantas Wang Sae mi tuh jeles. Padahal kau yang rampas laki orang kannnn?? Pastu sekarang nih ex laki dia tuh dah hegeh2 kat dia balik. Lagi la meroyan Wang Sae mi tuh.

Dah, korang tengok sendiri! Untuk sesapa yang ada beyond lah.

Akak feeling2 nak tengok online, tapi semua dah remove video. Keji sangat lah!!

Hasilnya, pagi2 nih akak lemau sebab tak sahur katanya...

1 comment:

Anonymous said...

Hubbul Dunia. Miss Ahjumma 103 episod. Koserrr nak tgk.

iklan