Thursday, June 28, 2012

Busy with this!

Akak terlibat dgn pameran Final year student project uollss..

Akak kena contact panel, siapkan sijil bagai, siapkan tag.

Padahal nan hado lah busy mana tapi aku malas nak bukak laptop nak update. Pastu akak suka dok menyibuk kat opis depan tu ha sebab bilik akak boring.

Credit gambar dari FB officemate akak Akim.

Hari tersebut akak plan dgn kawan akak nak pakai merah maroon konon2nya. Pastu tiba akak pakai baju putih tapi tudung jah merah. Boleh gitu??


Actually ni kira presentation project jugak. Jabatan kitorang nan hado formal punya presentation. Kitorang buat style pameran begituuu.. Setiap student akan diberi 2 orang panel lecturer dan juga 2 orang panel penilai dari industry. So, panel akan datang dan tanya2 mcm tu lah. Takde la konsep2 berucap sorang2 kat luar. So student kurang lah nervous sikit.

Macam ni lagi senang lah, sebab semuanya akak settle dalam masa sehari dan agak meriah sikit. Begituuu..

Akak suka!

No comments:

iklan