Thursday, May 10, 2012

Work.

Ha....mengapakah akak update blog arinih? Sebab Pahat dah tido. Hahaha..

Sorry nyeh, akak banyak benda nak settle. Pastu kat opis akak takde PC, diorang bg pinjam laptop kecik. Tak syok guna, jadi setiap kali nak siapkan kerja akak pegi opis depan dimana skrinya besar.

Baru seronok menaip dan menscrol.

So far akak happy keje sekarang. Ada member sebilik tak lah boring sangat. Ada rakan mengumpat.**opppss! Ada rakan bincang pasal phd. Pasal kerja.

Pastu sekarang ni akak agak busy kejar banyak benda. Kannnn?? Sebab akak kan buat dua kerja. Merasa lah kau!!

Tadi pagi tiba2 Mohd Rafi sms,
'SELAMAT HARI IBU'

Dah kenapa laki aku nih tiba2 wish hari ibu?? Akak tanya kawan akak dia kata 13 mei.

Dia balik keje tadi akak tanya, dah kenapa wish hari ibu awal2?

Dia kata, takpelah nanti takut dia lupa.

Tapi akak tau kenapa, sah2 dia pegi tengok video ibu dera anak tu terus feeling2 wish hari ibu.

Boleh la bang dari takde.....

Pasal budak rumah sewa tu nanti lah akak update, ada gambar rumah dalam hp Mohd Rafi tapi tak boleh nak transfer.

No comments:

iklan