Saturday, May 19, 2012

Tidak sihat

Kami anak beranak sudah berjangkit penyakit pahat. Demam+batuk+selsema.
Aku siap pegi klinik 2 kali.
Since dah 4 hari Pahat batuk, Doc suruh bagi antibiotic. Aku cakap tak nak boleh tak Doc?

Doc kata, dia takut bahaya kalau dia kena pnemonia nanti cemana.

Oklah. Terpaksa aku bagi jugak anitibiotic.

Back to my PHD plan. Mara tidak lah mengangkat telefonn ku buat kali ke 100. Seriously aku call hari2 nan hado dia angkat.

Eh, tahun inih punya syarat, Mara tak nak dah course Civil Eng. Why meh??

Next week aku ada IELTS test tapi haram tak study lagik dah la grammar emak terabur.

Oh, ada SV sudah reply already, tapi dia suruh aku apply sussex sebab in september he will move to sussex gituuuuu. So he ask me to move together with him.

The only thing I like about sussex is it's close to London. 50minute to London.

So what do you expect from somewhere near London?? Of course lah the cost Living is high as well.

So can we survive?

I might need to force Mohd Rafi to work 6 hour per day to survive kannn??

Ok lah, will update later.

No comments:

iklan