Tuesday, May 29, 2012

Oh sedihnya!

Akak baca blog Moon pasal hari pengkebumian Arwah Norma tuh.

Pasal Rafiq cium mama dia buat kali terakhir tuh.

Akak terus feeling2 nanges. Sedih okeh. Akak bayangkan Pahaaaattttt kat rumah tuh dah la apak dia balik pukul 9 malam hari2. Kalau akak takde cemana agaknya..

Kesiannya Rafiq. Sedih tengok.

Akak ni tengah menanda tutorial student nih tapi akak feeling2 pening.

Alhamdulillah rezeki masih ada dibumi Allah nih. Akak nak pasarkan cookies akak ke UK puiler. Cik Sha, kau nak jadi agent mak tak?? Mak shipping dari Malaysia kaedahnya.

3 comments:

ainmamasyahmi said...

aah kan kak..
kesian rafiq..
sedih tgk die..
kecik lg..
tabahnye keluarga arwah normah..
bukan calang2 org leh terima dugaan..
untung jugak norma, suami syg die smp akhir hayat..setia.
semoga rafiq & talib tabah kan?

monstorious wife said...

tu lah, sedih sangat baca.
Alhamdulillah, suami dia jaga dia sehingga akhir hayat dia.

hOtMaMa said...

hakak pun sama yuhols.. merembes air mata kt opis hr tu.. huwaaa.. sedih sngt.. bila moon citer psl rafiq tu.. & arwah norma mmg beruntung punya suami sayang dia sampai akhir hayat.. huhu

iklan