Monday, May 28, 2012

Makan2 @Watami Pavilion

Setelah exam IELTS yg mcm jahanam semalam, akak telah berjalan2 konon2 release tension padahal aku nan hado lah tension mana pon..

Mula2 nak pegi Cheng Ho kat wangsa maju, tapi tutup lah pulak uollss..

Pastu semua dok tanya akak nak pegi mana. Akak cakap lah jom pegi Pavilion atau Sunway Piramid. Since Sunway tu jauh, sedangkan kitorang kat wangsa maju. Lalu pegi la ke Pavilion..


Makan lah dekat Watami tuh. So tengok gambar je lah.

Tengok Menu, Pahat sibuk je bukan pandai baca pun.

Ini aku tak tau apa nama dia okonimiyaki kot.
Ramen apa ntah.
Choc parfait aku yang order Mohd Rafi tukang habeskan.
Bagi Pahat makan tempura.
Mix tempura
Favourite akak - Shashimi
Bagi budak makan lagik, bagi nasik steam jah.
Okonimiyaki
Fish cake
Makan lagi - Hover kann??


Apa motip dia suruh aku amek gambar nih? so, akak campak dalam nih.. matilah nanti aku dapat sms berbaur ugutan.
Beef apa ntah nama dia
Aku rasa macam ada lagik menu yang aku lupa nak includekan, nasib lah.

Keseluruhan akak rasa makanan dia BIASA sahajork. Sushi king pon lagik sedap. Tapi akak puji sashimi dia sebab fresh.

Tempura dia pon BIASA sahajork.

Jadi, untuk lebih menjimatkan duet lebih baik lah korang pegi makan Sushi King sahajork!

Sebab kedai ini AGAK lah mahal.

Lepas makan akak xde lah bershopping kat Pavilion tuh sebab akak nih mesken. Akak pose2 beli lip balm sahajork.

Pastu pegi Tesco cheras. Balik rumah makan sebab lauk kenduri semalam yang akak tapau daru rumah pakcik akak kat PD tu ada lalu makan lah.

Malam sikit pegi Alamanda belikan baju Pahat. Pastu gogle ada sale 70%, akak pon beli lah sebab dapat rm20 sahajork.

Balik kena kutuk dengan laki aku sebab dia kata akak nan hado taste katanya.. Keji sangat..

Nanti dia gaji aku nak suruh dia belikan baju yang dia kata TASTE sangat tuh nak tengok sikit TASTE dia tu best sangat kah??

***matilah tetiba sentap.



No comments:

iklan