Tuesday, April 10, 2012

Makan2 @Istana bambu




Kann?? ni makan 2 minggu lepas kaedahnya baru nak letak.

Akak feeling2 malas uolllss...

Aritu feeling2 nak makan kat mana tak tau. Pastu tanya diorang pon takde idea nak makan kat mana, lalu akak terfikir Istana Bambu nih.

So kitorang pegi lepas maghrib.

Masa tu orang tak ramai lagik.

Tengah tunggu diorg bagi meja.

Dah tu service SLOW nak mampos. SLOW gila hokeh. Nak amek order pon SLOW. Padahal ade je pekerja2 diorang. Sampai akak kena pegi kaunter suruh diorang amek order. DUA kali pulak tuh.

Pastu tunggu la pulak makanan. Yang juga SLOW nak sampai. Pengsan!! Pahat dah rengsa je kannn, dia bukan boleh tunggu lama2 dalam baby chair tuh. Dia nak jalan ukur tanah.

Kiotrang order black pepper beef RM19
Green thai curry chicken RM19 eh ke 16? sorry dalam mcm tu lah harga dia. Lupa.
Asparagus goreng tak sedap RM16
Udang butter sos RM48

Harga dia akak rasa agak mahal la.. kalau akak yg bayar sah2 aku tengok Menu terus keluar balik.

Sebab masa tu panas, air sampai dulu dah habes sebelum makanan sampai. Kena la order lagik. Dah tu diorang makan tak abes lauk2 tuh. Hellooo akak pon sumbat selagi boleh. Mahal okeh, kena habeskan.

Makanan dia biasa2 je rasanya. Itu tak kisahla sangat, cume service tuh adoiiii buat kitorg insaf nak datang lagik.

Kalau korang nak datang time bulan puasa make sure dah book dengan Menu sekali, so time datang tu dah ada lauk. Kalau tak mau time isya' baru korang buka puasa.

Kalau tak pon tak payah pegi lah. Pegi kedai lain yang cepat sikit. Lebih baik makan buffet hotel jah. Lebih kurang je pon harga dan boleh makan macam2.

Gituuuu kan... tu experience akak. Tak tau la kalau korang pegi tiba2 cepat ke service diorang.

2 comments:

acik oren said...

kak ilot,
kami penah pegi sekali duluuuuu masa bulan puasa. buffet.
tapi terus ckp tak nak dtg dah. menyesal. mahal pulak tu.
lepas tu makanan nye biasa biasa2 je. glamer sebab dengar kata tuan punya tu kenal artis ramai and byk buat function artis2 ni.
and plus permandangan dia cantik. tu je.

Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil said...

tampannye Dvd Owner...

iklan