Sunday, April 1, 2012

Macam2 FB.

Baru2 nih organiser majlis reunion dekat sekolah Felda akak tuh invite akak pegi majlis reunion tersebut.

Masalah 1 : akak tak kenal sapa dia. Adekah dia popular di sekolah? Sebenarnya akak sekolah situ sampai form 3 sajork. Dah tu semua dah jadi mak orang bapak orang sumpah akak dah tak kenal muka masing2 sebab dah berubah.
Pastu dia tanya aku 'Kenal tak?'

Akak jawab, 'Tak, siapa eh. Tak ingat lah'

Dia jawab, ' ****nama dia"

Pon tetap akak tak kenal. Jadi korang boleh simpulkan tak perangai akak kat sekolah? Very the tak mesra alam dan tak mengambil tau hal2 semasa.

Ok. Akak cuma kenal class mate akak sajork. Adekah orang mengenali akak sebab akak popular sebab akak chantek??? Tidak okeh. Serabai nak mampos aku kat sekolah..**pose2 nyorokkan gambar bukti.

Masalah 2 : Dia jemput untuk class 1998. Adekah akak wujud waktu ittewww??
TIDAK hokeh. Time tu akak kat sekolah teknik.

Masalah 3 : BUat kat Johor. Akak tengah mesken, tidak lah pose2 nak balik johor semata2 nyahhhh!!

Actually ramai juga yang add kat FB tapi akak tak approve sebab akak pose2 tak kenal. Unless kalau dia message dulu. Kalau setakat letak gambar kucing atau artis korea koser haku nak approve. Pastu akak nak approve pon akak tengok lah dia ada mutual friends dengan sapa dalam FB tuh.

Kalau laki akak semua dia approve, ntah sapa2 pon. Dia pose2 dia popular padahal nan hado pong.

Cerita ke 2. Nak ngumpat bersama Filla, mengenai adik uollsss MZ yg berada di shah alam bekerja dia company kereta buatan malaysia ittewwww yang cik gayah itteewww...

Aiyoooooo.... motippp hari2 buat status jiwang hati lara????

Meh akak copy paste status dia :

Mode: Merengsa + Rindu.. Argh... Sedey...=(

To my someone, sy baru dengar lagu Najwa Latif, tajuk lagu tu "I Love You".. I dedicate that song to you.. Please hear that song and feel the lyric.. I love you..I miss you..=)

To my special one:- Last nite statement: PLEASE NOTE THE CAPITAL LETTER WORD. I NEVER THINKED BAD ON YOU.
I just talked to my old friend, sharing something personal. The same answer for the same question.."May be that person just taking advantage of you or just nice to be friend. But, nothing deep inside feel." BUT, MY HEART SAY NO...IT IS BECOZ, I BELIEVE THAT PERSON KNOW MY FEELING, TAKING CARE OF ME, CONCERN ABOUT ME & DEEP IN HEART, I'M SOMEONE SPECIAL TO..... -Don't ever worry about whatever perception. I know,"u just u"..

I do not realize my tears is falling down when that person in front of me. For 2nd time, that person will not around... Waiting until next week...

kau tak pengsan hari2 buat status mcm tuhhhh???? Last2 akak hide kan dia sajork bukan sebab akak tak suka dia. Tapi tak suka status2 jiwa lara ittewww...koser uollllsssss!

Kalau bayangkan sehari tu adelah 10 kali camtuh buat status mcm tuh. OMG, akak pon pernah bercinta nan hado kemaruk mcm tuh sekali.

Filllaaaa, uollsss tolonglah nasehatkan adik uollls ittewww... nak pitam setiap kali i baca status dia.

Yang status kawan dia RZ puiler, sentiasalah melahar orang. Kawan2 adek2 surrey akak nan hado mcm tuh okeh. Kan cik Sha kannnn??

4 comments:

Anonymous said...

Ilot ialah seekor anak itik yang hodoh. Fila cuba nasihatkan kalau nak buat status bagi orang tengok, betulkan perbendaharaan kata. Sakit kepala baca. Perkataan thinked tak wujud. Mungkin salah taip.

Anonymous said...

yg kau pi add dia tu pasai pa? remove sahjork! kosserrr lah peeling2 kat FB. Txt teros kan snang. Habes citer! Yg penting hari ne sejok okeh! Tp aku ttp feeling2 pakai short pendek.

monstorious wife said...

Cik Sha : Clust kau feeling2 summer di Birm kannn??? Nyah, kau survey kan mak harga kitchen aid mixer di UK berapa?

zFiELa FewRinA said...

kelas MZ... nanti i nak sangsang die.. hahahah

iklan