Friday, April 13, 2012

Kemeskenan + Inject 1 tahun 6 bulan

Akak nak pitam. Gaji akak masuk bulan depan. Matila lah akak duet negative.
Duet belanja tak kisah sangat. Akak kan banyak hutang uollss... hutang keter, credit card semua tu ha.. merasa bank call akak hari2 tuntuntu hutang.. Merasa aku silentkan Phone jah!

Eh, sebelum orang lahar akak nak jelaskan pegi cameron di sponsor oleh Mohd Rafi. Manakala beli starwbery tu jah pakai duet akak. Itupon untung Mohd Rafi nak jugak bawak akak jalan2.

Lagipon hutang akak, akak bayar sendiri eventhough akak tak kerja. Akak bayar guna duet buat kueh. Tapi bulan ni kan akak feeling naik kerja so akak dah berenti buat kueh banyak2 tuh.

Padan muka kau!

Semalam akak pegi check up Pahat 1 tahun 6 bulan. Macam biasa Pahat punya ketahanan sakit dia memang hebat. Nangis pon tidak kena cucuk jarum.

Balik aku bagi ubat sekali je.

Dah tu, BS sms arini dia demam. Kesiannn anak akak!

Semalam bagi makan dia taknak. Dia luehkan balik. AKak paksa2 sumbat pon dia taknak. Maybe sebab dia tak sedap tekak.

Tadi balik tgh hari tengok rumah dah berkemas. Mesti Mohd Rafi kemas tadi pagi. Akak kan pegi keje awal.

Akak yakin malam nanti dia balik dia bebel2 kat akak puiler!!

Dah la semalam dia suruh sidai kain sebab dia dah basuh akak buat bodo je..**matilah nuraka.

Hellooo.. akak tak buat keje hokeh kalau takde mood. lagipon akak baru lepas masak. Matila CD Owner kata ALASANN sangatttssss...**mak dah tau kau nak cakap apa..

Bye. Nak balik keje!

No comments:

iklan