Thursday, March 15, 2012

Sudah.

InsyaAllah dah dapat kerja. Tengah tunggu bos sign surat.

Alhamdulillah. Tapi contract jah. Project habes bulan 6.

Tapi aku tengah godeh2 resume juga. Nak cari keje yg bagi better offer.

Nak keje industry memang harapan lah. Muka aku nak balik rumah lambat??? Terbayang2 je muka anak aku tu kang.

so, akak feeling2 nak keje pegi pukul 8 balik pukul 5. Keji nak mampos memilih.

Dah la Mohd Rafi balik lambat, kang aku pon balik lambat jadi apa anak aku tuh.

Lagipon masa aku amek offer keje RA ni pon aku suruh Lect tu email detail project yang dia nak aku buat.

Aku cakap, kalau aku tau buat baru aku amek offer tu. Since project tu lebih kurang CCNA, dan aku pernah amek course walaupon FAIL.**matilah.

Pastu baca prospect kerja tu ok la kot. So aku accept. Tapi gaji tak lah banyak mana. Lagi banyak gaji dulu. Tapi boleh la kan dari takde.

Rezeki jugak tuh.

Di samping tuh bisnes kuih muih, catering dan cake masih berjalan cuma tak boleh nak supply time office hour.

Ujung minggu nih banyak order. Jangan sentap kalau aku tak angkat tepon lalu nak melaser2 mak. Sila text!

1 comment:

Mrs Nageb said...

alhamdulillah...congrat kak :)

iklan