Monday, March 5, 2012

Konflik

konflik seorang surirumah jah uollss..

Hari2 fikir nak masak apa arini?

Fridge dah penuh aku isi dengan lauk semalam pegi Pasar Borong.

Akak tak pernah la feeling2 pegi ari ahad.. Hoi..ramainya orangggg!!

Tapi lagi ramai masa raya haji aritu.

Jumpa emak Naufal. Pastu jumpa lagi di giant.

Sotong sekilo rm17
udang rm16
ikan keli rm5
ikan sembilang rm7
ayam rm5.50
daging rm11
tulang ayam yang dah buang isi dia tuh. Yang selalu orang goreng tu kan.. sekilo rm3 jah.

Kannn?? entry emak2 sangatss kann??

Akak lebih suka beli sekali banyak kat Pasar borong sebab murah sket berbanding kedai runcit tempat akak nih.

Ada la ikan ntah hapa2 lg akak beli akak tak tau nama.

Maxis akak dah ujung2 nih sangat puaka lah uolls.. nak komen nak blog orang pon tak boleh.

2 comments:

Umie a'iesya said...

heheheh, Kak ilot, mula2 kat pasar borong tu jenuh dok pk sape ek sape ek, tapi bila tgk Pahat terus cam! hahahahah.

zFiELa FewRinA said...

datang gune email kat rumah iols jer.. mama ad kat rumah..die cuti

iklan