Tuesday, March 27, 2012

alo cayang2 cik ti....

alooo rumah akak setelah setahun lebih duduk tiba2 ada cik ti. Mohd Rafi kata bukan tikus lah tapi cencorot sebab color hitam...

eiiiiii...geli hokeh!

Mula2 last week aku nampak sekor je. Mohd Rafi halau keluar, sekarang nih makin berlelluasa pulak.

Akak suspect disebabkan oleh kekurangan kucing2 liar kat belakang rumah akak tuh. Akak insaf, ada jugak guna kucing2 tuh.

Akak risau lah uollss+geli nak mati hokeh. Akak nih buat kek utk orang kang tak pasal2 je. Akak tutup order dulu ye sampai cik ti2 yang chantek ittew dapat dihapuskan.

Filla, pinjam kucing seminggu plisss!

Ada orang kata tak boleh maki2 nanti dia bawak kerabat ramai2. Kena cakap baik2 sopan2 gituuuu... aiyooo..

ada yang kata guna kapur barus atau dahan durian belanda. Mana nak carik dahan durian belanda?? kat kampung boleh la kannnn??

Aiyooooooooo!!!

3 comments:

ZC2012 said...

guna daun pandan pn boleh akak..
insya allah mujarab..umah pn wangi aje..letak je kat kawasan2 yg dipikirkan sesuai..sy dl, simpulkan daun pandan tu je..

semoga cik ti itu berhijrah ke tempat lain..

ain mama syahmi

monstorious wife said...

kannn? daun pantan berlambak kat rumah tu. akak di try nanti.

zFiELa FewRinA said...

c Sardin memilih uolss.. ikan kalo tak garing die tak makan.. nie lagi la..die xbiasa nmpak cik ti tue..hmmmm..takut die ajak main mcm tom n jerry jer..kekeke

iklan