Sunday, February 19, 2012

Dating.


Ha tu gambar masa muda belia. Eh, kasut biru adidas samoa tuh akak ada lagi sampai sekarang. Elok je lagik.

Ada ex bf sekali disitu. Larikkkkkk!

Tiba2 ada orang tag gambar ni kat FB. Aku pon dah lupa ntah bila aku ada gambar nih. Atau aku dah buang. Hehehe... Sepatutnya orang tu yang buang gambar aku tapi aku pulak yang buang gambar dia apehal?? sah2 aku yang buat hal.. Larikkkk lagi.

Gambar kat mana ni meh? Surrey ke woking?

Tadi pagi2 buta pukul 5am, Mohd Rafi dapat call dari kawan merangkap anak ikan dia yang mengatakan keter masuk lumpur tak boleh jalan.

So dia pi la tolong kejap. Since dekat round about kat rumah tu je.

Pastu dia dtg rumah aku kejap bersihkan keter. Eh, pastu akak terdengar suara pompuan.

Bila dah balik tu tanya Mohd Rafi.

Ada apa tu?

Mohd Rafi kata, Ali baru balik dating, ngantuk agaknya pegi langgar lumpur kat round about.

Akak nganga kejap...

Gituuuuu...pukul 5 pagi baru balik dating.

Kau mampoooo??

Pastu aku malas nak tanya lagik sebab Mohd Rafi tak suka akak tanya soalan mcm polis pencen.

4 comments:

Anonymous said...

Obviously car park belakang uni aka park and ride yang mana every april akan naik 50 pence tariffnya.

monstorious wife said...

ooo..ha ah, yg jalan nak pegi train station tu eh?

Anonymous said...

Halim ka ex-bf ka puki? Kosserr! Kalau mak lah mak amek dia sahjork!

monstorious wife said...

Mohd Rafi lagi kacak nyahhh.Howw?

iklan