Thursday, February 16, 2012

alhamdulillah :)..rejeki lagik.

Alhamdulillah... ada lagi rejeki2 orang offer arini.

Ketahuilah walaupon sedikit besar ertinya buat kami. Alhamdulillah...

Semalam Pahat kena cirit birit. Aku tak pegi klinik. Sebab ingatkan kejap.

Sambung ke hari ni. Siap melalak2 menanges2 saket perut.

Jadi, akak pegi klinik terdekat. Klinik Hanita tuh. Dalam purse ada RM50 sajork sebab aku malas nak pi bank kuarkan.

Tawakal je lah. Kang kena charge lebih RM50 aku pi draw kejap kat Alamanda.

Jumpa Doc. Doc kata as long as dia ada selera nak susu dgn makan it's ok.

Dapat 4 ubat. Akak dah seram okeh takut tak cukup duet.

Kena RM33 sajork. Nasib baik. Huhu..

Nasib baik Pahat takde masalah makan ubat. Bagi je dia nganga.

Actually dia takde masalah makan apa2. Asal orang bagi dia makan tak kisah la masam ke pahit ke tawar ke manis ke...

camtuh DBKL sangat anak aku. Senang hati mak suka hati nak masak apa pon. Tak macam apak kau cerewet kannnn???

Tadi malam perut akak masuk angin, sebab selalu sangat makan lewat. Dan skrg nih akak memang kurang selera sikit sebab period kot. Makan sekali jah sehari. Breakfast minum milo atau makan karipap jah. Makan tengahhari merangkap dinner pukul 3 atau 4 petang. Kau mampooo??

Haih...apa lagi aku nak merepek ni setannnn??

3 comments:

acik oren said...

tiingin masa bufday farhat aritu, dia makan tutti frutti, muka sejuk kena ais. hihihi
comel je.

Mrs.Farhana said...

alhamdulillah...

sian pahat kena cerryberry...klu kt pun kena smpi xlarat ape lg kan budak!!cpt sembuh erk dak pahat!!

monstorious wife said...

acik : haha...sekarang tak lagik, dia dah boleh makan sejuk2.

Farhana : thanks. siann pahat.

iklan