Saturday, January 14, 2012

Takde masa nak boring okeh!



Ha...time senyum mcm ni sejuk perot emak mengandung.

Time menyepah2 barang kat dapur, naek blood pressure emak! Abes segala bawang, food coloring, tepung kat dapur.. Pengsan!!

Lagi Apak kau balik komplen kan rumah bersepahhh??? Aiyooo berapa puluh kali emak nak kemas??

Heh, ingat tak akak ado feeling2 nak regoster sijil kewangan ittewww??

Sampai sekarang wokeh akak tak register sebab owner akak mcm tak bagi jah nak guna alamat rumah.

Tapi bengkel boss Mohd Rafi kan 2 tingkat kannn?? so tingkat atas kosong. Diorang guna tingkat bawah.
So akak tanya boss dia boleh tak nak guna alamat tingkat atas. Boss dia bagi okeh. Siap nak buatkan agreement bagai untuk aku submit masa register nanti. Clust Boss Mohd Rafi tau!!

Lupa nak bgtau. Boss dia adelah melayu. Mohd Rafi kata dia dah taknak keje dengan cha ya nun alip sebab biasa nak untung sajork. Motor rosak sikit pon kasik tukar benda2 tak sepatutnya gituuuu..

Hari selasa ni pegi indon lagik dengan Boss dia tuh. Diorang kan sekarang buat project supply tayar camtuh. sebab kat indon berkali2 murah dari sinih.

Eh, lupa jugak nak cakap, aku tak bayar satu sen pon guna tingkat atas kedai tuh. Tapi nanti aku bagi la boss dia 2 3 balang choc chip cookies yang dia suka sangat tuh. Selalu order 2 balang dalam masa 2 hari diorang dah abeskan.

Akak pon dah tak lalu makan uollss...

Dah..dah.. Pahat dah bangun. Bye!

1 comment:

ain_nia said...

gud luck akak..
baik bos asben akak..
x sesia die ot sll..haha..
kalau x, mmg x ptot..
ala, ape la owner umah akak..
bukan akak nak buat ape pn..
da nama sewa kat situ, mst la alamat ke situ..
apahal nak buh alammat lain..

iklan