Sunday, January 15, 2012

Manusia lalang.

Eh?

Sapa?

Akak lah uollsss...

Tadi feeling2 sangat nk buat choc chip. Pastu tetiba malas. Howww??

Eh, uols tengok tak Mr Labuci kat TV3 tadi?

Ala, Cik Ta berlakon pakai baju sendat2... Cemanala dia bernapas pakai baju kurung sendat nak mampus macam tu?

Eh, tu bukan point citer tu, citer tu pasal husband dia tak keje dan wife dia berkerja tanggung keluarga.
Sampai satu tahap wife dia dah hilang respect sampai menengking2 husband dia.

Gituuuuu?? akak pon pernah jugak laki akak tak kerja, takde sampai mcm tuh pon uollss... Lagipon Mohd Rafi tak keje pon dia tak mintak duit akak. Dia buat keje2 sampingan jugak repair moto kat rumah. So ada la jugak duet dia.

Akak lagik suka apa laki akak duk rumah jaga anak time akak keje. Dari anta kat taska yang ntah hapa2 kannnn??

Korang ingat senang kah lelaki nak duduk rumah mcm tu jaga anak??

Walaucemanapon lelaki kena la tegas dengan isteri. Jangan lembut sangat macam cerita tadi ittewww sampai wife boleh menengking macam tuh.

Akak paling2 pon sentap2 gituuuu jah. Tak berani uollls nak tengking2.. Kang hado kena penampar. Dah la laki akak garang.

Eh, arini birthday Mohd Rafi. Tapi dah pukul 1 pagi tak balik2 keje lagik.. Malas ah nak tunggu. Nak tido uollsss...

4 comments:

ummu aufa said...

Hihi..kan kan best dpt laki yg reti jahit mcm tu,free je xyah bli bju,bli kain..siap labuci,kelas jahhhh.hoho..

Rozita tu pakai bju glamer gile kot, g keje je pon mcm model dahhhh.apsal kepala nmpk lg besa dr bdn pkai tudung cenggituh.huhu.sendat terbaikkk punye,mcm ifa tuh.hua3.

ain_nia said...

x tgk pn citer ni dr mula..
tgk pn masa da tgal 30 min cmtu..
so tatau ape citernye..
hihi..
tau2 epi ending je..
tp btol la akak ckp..
baik laki jaga dr taska jaga..
dl masa syahmi dok nursery jap..
asal bapak die cuti..
bapak die take over jaga..
risau gak..sbb apak garang..haha..
tp ok je..
anak die kan, xkan die nak pukul...

monstorious wife said...

kannn?? harus baju akak glamour2 gittuuuuu..

Ain : tu la, at least apak jaga takde la nak mendera anak ke apa..

arnie said...

especially taska yg pukul anak.. fuhh.. mula2 mslh pengasuh kurung anak.. pastu taska pukul anak.. pasni x tau la nk ape lg..

iklan