Wednesday, December 7, 2011

Meroyan!

Uollss akak tengok Johor Premium Outlet tu dah bukak. Terus meroyan nak balik kampung feeling2 nak singgah.

Adekah setaraf dengan Bicester itteww? tempat melabur duet sebelum balik malaysia?

Yang bestnya bukan cuma brand2 mahal je ada kat situ, charles and keith pon ado.

Padahal nak pegi bukan nak shopping pon nak tengok2 jah. Sebab akak kan mesken kaedahnya.

Pastu kan akak jalan2. Saja2 tengok samsung galaxy note. Best la pulak uollsss... Alang2 beli s II, balik beli Note. Besar pon besar.

Processor dia lagi laju dari galaxy tab. 1.4g, tab 1.0G.

Yang lagi best boleh buat phone jugak. Dan akak rasa size dia paling best, sebab tak besar dan tak kecik sangat.

Skrin dia LED HD. Memang clear habes. Akak tanya tadi, dia kata bakal ada papago GPS dalam tu tapi diorg tak sure bila,

Aiyooo... akak bukan promosi uollss.. AKak nak ado dapat apa2 pon nih.

Serious akak suka galaxy note.

Tapi xde la haku mampu kannnn?? Lebih2 lagi dah tak keje tahun depan tak payah nak feeling2 kaya beli henpon canggih.

Takde ke orang nak bagi akak hadiah besday????

5 comments:

lieyza said...

puan ilot ke jb ke??sebab saya dok skudai je, lau tau leh kasi soket breast pump tu

zFiELa FewRinA said...

i pun berkenan..ingat nak tukar tab tueh

mrs zach said...

berkenan jugeee
tapi note tu macam gedabak benorr la. eh, skali dgn phone ke note tu? kalau skali dgn phone..merasa selebar alam tu letak kat telinga. dapat s II pun dh bersyukur. oh..cepat laa ujung bulannn

Mrs Nageb said...

Galaxy note mmg best...tengah kenen kat hubby..hihii

monstorious wife said...

lieyza : kat kl, tapi kampung kat johor.. nntla bila balik johor saya amek.

Filla : beli la uollss.. nnt i boleh pose2 try.

khairiah ; tablet+phone, besar sikit utk phone tapi kecik utk tablet. Just nice masukkan dalam handbag.

khalilah : kannn? kalau nak bawak ipad besar gabak, yang ni masukkan dalam handbag just nice je.

mode : meroyan tapi mesken...isk..isk..

iklan