Friday, November 18, 2011

Tamak

Tu diah semua nak masuk kat mulut.

Semalam kan akak dok busy siapkan order orang, sekali je Pahat dengar bunyi moto kat depan rumah.

DIa pon kelam kabut pegi kat pintu siap melalak2 bagai..

Tapi, tu bukan apak dia uolls... Tu orang lalu saja nak rem kat depan rumah akak kuat2 kannn??

Dah tu dia dok tunggu la kat depan pintu tu sambil capai2 tombol mcm dia tau nak bukak je.

Sebab selalunya apak dia balik dia tunggu kat pintu pastu melalak, nanti apak dia amek.

Semalam lama jugak dia tunggu apak tak amek2 jugak.. Last2 dia mengamuk. Aiyoohhh terus terhenti pembuatan kek akak.

DIa tak tau next week apak nak pegi indon 4 hari.. Merasa apak bawak pahat sekali!

2 comments:

ummu aufa said...

ikot g indon jugak jangan tak ikot..hihi=)

dah besar bijak dah Pahat, dh kenal bunyi moto..tp kesian lak mcm tertunggu2 org tersayang gitu, same la mcm aufa, bunyi grill pintu terus lari2 ke pintu padahal grill umah seblah.cian lak.huhu

monstorious wife said...

ainina : tu la kann? kesian dia tunggu2 apak dia.. wahal apak balik lambat.

iklan