Tuesday, November 15, 2011

Nah! update mix and match.

Mula2, hari khamis lepas, gigih pegi lunch cepat2 sebab pukul 1 akak ada lab MicroP.

Tup tup, akak tersepit jari kat kereta uollsss... Aiyoooo menjerit akak disitu jugak.. Kali ni jari kelinking pulak kena. Sebelah jari yg kena sepit bulan puasa aritu. Dah la jari yg tu pon dah hodoh tersepit pintu. Nasib baik akak dah kawen tau, nan ado alasan nak turunkan hantaran ke apa...


Nampak tak jari akak yang chantek tu??? Akak pon tak paham motipp jari akak boleh tersepit pintu kereta??

Akak pose2 la call Mohd Rafi konon2 nak mintak simpati. Hadooooo?? Nan ado uollsss... Laki akak bebel2

'Tula I dah cakap jangan kelam kabut sangat buat keje.. slow..slow.. Ni kan dah kena...bla..bla..bla...'

Sedih akak tau! Keji kan laki akak??

Motippp tetiba gambar Pahat? apa kena mengena dengan tersepit jari??

Nan ado kena mengena uolls.. Akak saja upload gambar dia sebab dah snap katanya..

Buai belakang tu hanya sebagai display sajork. Nan ado dia nak masuk dalam tu. Siap terjun keluar sendiri lagik.

Rambut dia emak tak tau la bila nak tumbuh. Dari lahir memang segitu je lah uollss rambut dia.

Eh..eh.. Pahat dah pandai jalan uolls.. dalam 7 8 langkah gitu.. Tapi kaedahnya dia tak pandai berdiri. Dia cuma pandai berjalan. Kalau dirikan dia nanti dia duduk balik.

Kalau dia dengar bunyik moto apak dia cepat2 dia tunggu depan pintu sambil melalak2... gedik sangat kannnn???

Paling dia suka panjat atas badan orang sambil hisap jari feeling2 nak tido.

Ye uollss...dia still lagik isap jari bila nak tido.

Ha...akak mcm ni la tetiba malas nak type lagik. So, later!

3 comments:

Mrs Nageb said...

yeay,pahat dah jalan.....congrat pahat.. :)

mrs zach said...

hahaha..aku tak faham ape yg ko mix & match kan kak

monstorious wife said...

update merapu mcm tu la uolllss...

iklan